Jeroen (Roen) Hilhorst Auteur

Tot mijn ziekte in 2018 had ik een gevuld leven als: ondernemer, kunstenaar, clown en sociaal cultureel werker. Royaal gelardeerd met 12 ambachten en 13 ongelukken. Ik was de bedenker, de maker en de uitvoerder van straattheater acts, werkplaatsen voor ambachtelijke kunsten, (ergo) therapeutische oplossingen en apparatuur en nog een heleboel ander gedoe….

Op dat moment  veranderde mijn leven in een CVA. (VKZ) Best een speciale ervaring en daarna heeft het leven een ander programma en ritme. Pijnlijk, verdrietig, beperkend en zeer vermoeiend… Maar onder “het is zo het is” gaan we niet bij de pakken neer zitten en geen zielig gezever de wereld in helpen. Ik pak samen met mijn lief de draad op die bereikbaar is en we gaan vernieuwd de toekomst in.

Huilen doen we zat, lachen wellicht nog wel meer en hoe vervelend de situatie ook is… We bruisen van positieve energie waarbij het erg fijn is dat ik cognitief weinig te lijden heb gehad.

Roen… zo werd ik als kind doorgaans genoemd. Wellicht mijn toekomstige “pseudoniem”.

Afkortingen op deze site;

  • CVA (Cerebrovasculair Accident) oftewel: Herseninfarct
  • NAH (niet aangeboren hersenletsel)
  • SMK (Sint Maartenskliniek)
  • VKZ (verschrikkelijke kut ziekte)

Op mijn teksten zijn de auteursrechten© van toepassing. Wilt u iets overnemen en/of publiceren stuur me dan ’n mailtje.Ik schrijf dus ik blog en geef met blijdschap kennis van de geboorte van: 

www.infarct-uitfarct.nl

 (geen bezoek, geen bloemen).

En voor het schrijven van een column in opdracht ben ik altijd wel om te kopen.

HilhorstJ024@gmail.comJeroen Hilhorst

Ewijk 2018

hilhorstj024@gmail.com

0654-605560 BGG spreek een berichtje in na de piep.

 

Op de foto’s: voor het eerst sinds maanden, na het ongeluk, mee met de honden waarbij mijn mede wandelaars een ontbijtje hadden geregeld lang de Maas, herder Rocky me gillend kwam aflebberen omdat ie me zo gemist had. Verder een welkom thuis bloemetje, oefening fysiotherapie met de handjes in de lucht en mijn nieuwe Easy Rider met laadbak.