waterhoofden

Ik moet eigenlijk echt ff vloeken maar wil niemand kwetsen, dus hou ik me maar weer in &@#$£%¥😐😐😐

Ik ben namelijk woedend, zwaar over de pis en vooral erg boos over het volgende;

(Nou kun je zeggen “die Jeroen heeft hersenletsel, dus ach we begrijpen hem wel”, maar ook zonden hersenletsel krijg je het hier toch moeilijk mee).

Let maar op;

Twee maanden terug hielden we de adem in, om niet te verzuipen in het vreselijk hoge water, door winterse regenval aan een stuk door. Dijken en wegen traden buiten hun oevers door het grondstoffelijke hemelwater, wat veel land ruimschoots onder de waterlijn bracht.

Het kon niet op, zo dachten koning, keizer en admiraal, dus kanaalden ze, zoals te doen gebruikelijk, deze overvloed zo snel mogelijk naar zee… Maar ja, als je net een boot van 2 miljoen gekocht hebt, moet daar wel genoeg water zijn, toch?

Spullen, huisvuil en grondstoffen moeten worden ingezameld voor recycling, zelfs stront wordt hergebruikt, maar water? Nee dat wordt ongebruikt weggeleid, want water hoort in zee. Achterover leunend en roerend in hun kopje koffie blikken de waterhoofden tevreden terug op hun geweldige prestatie en beleid.

Dus nog maar ‘n keer: #%$£¥@€&😐😐😐

Wat ‘n fucking, typhus, tering, kakbeleid zeg… Onder de noemer “watermanagement” mieteren ze al dat broodnodige levensvocht weg, alsof het onbruikbaar afval is, om er vervolgens ter land, ter tuin en in de sloot zwaar aan te kort te komen.

Direct na de eerste zonnestralen van deze zomer lagen sproeiverboden en waterbeperking al weer op de loer voor boeren, burgers en binnenlui. En niet voor het eerst hoor, al vele jaren weet men op alle niveaus dat droogte dreigt en water ongebruikt de zee in loopt. Er moet blijkbaar overal land zijn om te kunnen worden verkocht en water moet daarvoor wijken.

BOA’s zitten al op applicatiecursus om hun moe geschreven coronavingers te oefenen voor aanstaande waterboetes.

Waterbedrijven dreigen de druk te verlagen, want het gratis en overvloedig verkregen water is alweer op. Bemoeizuchtige buren tikken elkaar regelmatig op de vingers met ongebruikte tuinslangen, omdat er al voor de tweede keer koffie is gezet die dag… wat ‘n verspilling.

Dat wordt nu dus verdroogd land en gewas, gebakken aardappels bij gebrek aan kookwater en voor de bejaarden wegkwijnen achter verdroogde geraniums. Iedereen moet zijn tuin laten verdrogen, koeien moeten hun eigen pis maar opzuipen, oksels, kutten en konten moeten we maar met smoelenpoetsers van het Kruidvat reinigen.

Zouden de koning, de ministers en andere bovendanen nu ook in verdorde hofjes verpieteren en de gevolgen van hun stompzinnige beleid lopen te vervloeken? Zitten zij ook weg te kwijnen achter de verdroogde fuck-siatjes (nee niet fout geschreven) of hadden zij de “bui” al lang zien hangen en opgevangen in bassins op “eigen grond”? Ik weet het antwoord al…

Spiegel-Waaltjes, nevengeulen en spaarbekkens zijn de lachertjes van de afgelopen decennia… hahaha. Met duurdoenerij en op eigen borst kloppend, kotsten hoogwaardige Dijkgraven, het nieuws over de door de koning geopende reserves de media in, alsof ze de zee naar het water hadden leren dragen, maar verdrogen doen we nog steeds.

En het wordt opnieuw zeer zomers deze week… (Lees hier Gelderlander artikel) GOED BEZIG!!!

Snap je nou mijn woede?