parrekie “hondenlol”

Even op verhaal komen van een dramatische anderhalf jaar met CVA bij herhaling, hond overleden, valpartijen, brand, aanrijding en dergelijke feestelijkheden… 

Lekker weg in eigen land maar wel met vier honden. Die horen er bij en daar hebben we dus wat voor gevonden….

“ Chalet met omheinde tuin waar we met onze beestjes terecht kunnen en waar ze los mogen lopen op het terrein…” Wauw, klinkt goed.

Met kreten als: Hond vriendelijke omgeving, bij ons zijn de honden de hoofdgasten, naast het bos en in de buurt van hondenstranden, losloopgebieden, baas en hond zal het aan niets ontbreken zijn we snel om en boeken we een Chalet… (vroeger noemde wij dat een huisje)…

Behoorlijk prijzig maar vooruit… het moet maar een keer kunnen en als alles naar wens is hebben we dat er wel voor over…

De hele sfeer van de advertenties, informatie en communicatie van “parrekie hondenlol” straalt enorme hond vriendelijkheid uit dus dat gaat ‘m worden.

Mooie omgeving en … ja en wat …

We dachten, we meenden nee we vertrouwden er op dat het hele park enorm hond vriendelijk is ingericht….

En die vlieger gaat in het geheel niet op lieve mensen, u wordt lichtelijk gepiepeld….

Door alle aanprijzingen, lijkt het daar veel leuker, dan dat het uiteindelijk is. Want, buiten je eigen terreintje moet alles aan de riem. Er is geen losloop gebied waar je zo ff heen loopt en de honden kunt laten gaan.

Er is een strandje waar geen honden op mogen, en op de weggetjes door het park wordt regelmatig zo hard en lomp gereden dat je regelmatig schrikt en snel je honden weg moet trekken en er is slechts een heel klein uitlaat veldje wat in het geheel niet omheind is.

Voor wat wij er van begrepen hadden, vinden we dat er een beetje veel gebakken lucht verkocht wordt daar.

Jammer van deze grote tegenvaller al is huisje, pardon chalet, zelf echt heerlijk. Ik ga maar niet zeuren over enkele technische en schoonmaak tekortkomingen… dat is bijzaak.

Maar op de sociale media kom je steeds weer opnieuw die wervende prachtige verhalen tegen met louter leuke en positieve reacties van gasten die daar ook waren en weer heen gaan.

Louter positief… nou dat is prachtig zeg….. Maar er gaat nu toch iets raars gebeuren want;

Ik reageer op een positief bericht van iemand op FB en laat daarbij een kritisch geluid horen. Puur gebaseerd op mijn eigen ervaring.

“Het park” reageert op alle positieve berichten en vragen van klanten, maar gaat in het geheel niet in op wat ik in keurige maar kritische woorden post.

Sterker nog…. na nog een antwoord van mij op een berichtje is er ineens niets meer te vinden en zijn die berichten verdwenen. En bij navraag aan de ander blijkt dat ook zij de berichten kwijt is….

Duidelijk dus, “het park” heeft ons er afgeflikkerd…. men is alleen gediend van positieve reacties en opmerkingen. Kritiek daar kunnen we niets mee.

Parkje toch… wat laat jij je kennen zeg en wat hou jij je klanten toch een worst voor op deze manier…

Je investeert veel in gesponsorde berichtgeving, om je gefrituurde luchtbellen te verkopen, dus kritische berichten moffel je dan maar mooi weg….

Je hebt niet eens de bereidheid er serieus mee om te gaan zo bleek uit enig contact met jullie. Dan hang je een kutsmoes op dat je niet weet waar het over gaat….

Foei, ga af, je moet je schamen!

Misschien ben ik nu iets te cryptisch maar:

Sommige planeten hebben schijngestalten….

Ik zal er geen namen (anagram) van noemen, och Erm…