klootzak verhaal

Op je oude dag haast hebben is wel ‘n beetje veel belachelijk hoor… Aardig op leeftijd en stevig aangedaan door wat bijzondere items uit het NAH  keuzemenu, wordt het toch tijd om ff wat te dimmen zou je zo zeggen…

Nou dat ligt bij deze gnoom dan toch ‘n ietsie pietsie anders, want ik heb nog ‘n klusje te klaren….

Kijk het geld is op of er zelfs nooit geweest, pensioen is er niet of nauwelijks en van alleen AOW wordt je wel erg mager.

M’n aanmerkelijk jongere schatje werkt ook nog, maar ja er zijn nog wat andere dingen te betalen  dus: We hebben nog bedrijfsactiviteiten voor wat aanvulling…

Nou ja, bedrijfsactiviteiten… het is eigenlijk meer een betaalde hobby hebben, want honden zijn al jaren mijn grote passie en inmiddels een zeer helende dagbesteding.

Maar waarom dan nog haast?

Nou recentelijk heb ik samen met mijn lief het project “Hondenheuvel” geïnitieerd en inmiddels opgestart. Echt een schitterend uitlaatterrein annex hondenspeeltuin, dikke pret voor de viervoeters en voor ons nog vlak bij huis ook…

Het is echter nog niet klaar met de inrichting en het programma voor het aanpalende zorgcentrum. Er moet nog het een en ander worden gebouwd, geplaatst en afgewerkt en dat kost tijd.

Onder invloed van extreem weer moet het werk soms worden uitgesteld, is het juiste materiaal niet op tijd binnen of zit op een ander vlak iets tegen….

Ik zal er open over zijn: ik weet vrijwel zeker dat dit mijn “final project” is…. Het allerlaatste project wat er ooit uit mijn handen (en kop) is gekomen….

Ik weet niet hoe lang ik nog heb. Dat weet niemand natuurlijk, maar ik ben duidelijk wel in de herfst van mijn bestaan aan het kreupelen.

Zeker ook door mijn herhaaldelijke “hersengymnastiek”  CVA, die zich zo maar nog ‘n keer kan melden, en wat blijft er dan van me over?

De haast waar ik op doel ontstaat, omdat ik niet kan wachten op de afronding van het project, zodat als ik van de wereld moet, mijn lief “probleemloos” verder kan met die schitterende Hondenheuvel…. het gaat me dus nooit snel genoeg….

Haastige spoed is zelden goed…

Dat blijkt ook wel uit het feit dat ik nu niet meer kan lopen door overbelasting. Door me overal mee te bemoeien en meen te moeten/kunnen helpen met mijn krakkemikkig lijf ben ik nu ‘n poosje uitgeschakeld…..

…klootzak, eigen schuld…