briefje

Heee Brieneke, eindelijk toe aan ’n brief naar jou.

We hebben een heerlijke dag gehad in Soesterberg. Het deed me erg goed en na alles wat ik er over geschreven heb was het een soort van tevreden afsluiting van dat deel uit het verleden.

Het was kei leuk en spontaan dat Ellen dit aanbood want ik was alleen nog maar druk en bezig met oplossingen zoeken voor onze huisvesting en gezondheid.

Ik ben compleet stuk gelopen op halfgare fysiotherapie en zelf een programma en behandeling gaan zoeken om nu eens serieus en volledig bezig te gaan met het (hopelijk) verbeteren van mijn toestand en als het kan, doeltrefende pijnbestrijding zonder zooi waar ik murw van word.

Dat heb ik geweten hoor. Ik ben een aantal keren in de Maartenskliniek geweest voor onderzoeken, testen, spuiten (botox) besprekingen en …. jawel… er komt een programma. Dat komt neer op 6 weken lang 3 dagen per week in therapie. Pfff… of ik dat echt wil moet ik nog ontdekken maar er is nu geen andere keuze meer. Misschien dat thuisblijven bij de honden me meer goed zal doen maar dat gaan we nog ontdekken.

Mijn dagbesteding is zoals je wel snapt gevuld door dit soort gedoe en de woonnood. Maar ik vind het leven nog leuk genoeg om nog een tijdje Jeroen te blijven.

Het laatste nieuws van ons woongedoe is dat we nu een urgentieverklaring hebben kunnen aanvragen omdat het inkomen eerst te hoog was maar nu gesplitst blijkt te kunnen worden in WLZ en bedrijfswinst.

Overigens ben ik ook af en toe gastspreker en “slachtoffer” als ervaringsdeskundige bij trainingen van therapeuten. Dat vind ik heerlijk om te doen. Werken/optreden voor groepen is heel erg mijn ding. Vroeger als clown en nu als pechvogel….

We gaan het zien…..

Ja en dan jouw “lappenmand”…. pfff waarom moet je op deze manier oud worden he? Behalve wat wentelen in verleden en herontdekken kunnen we momenteel niet voor elkaar betekenen, maar ik ben er blij mee. Vraag me wel af wanneer we elkaar ontmoeten kunnen. Nu met het winterweer is dat misschien wat minder en wachten we tot het (hopelijk) warme voorjaar… Maar we kunnen nu ook een datum prikken en het gewoon doen!

Laat maar weten of je er aan toe bent. Heel graag hoor ik je levensloop (als je het wilt vertellen tenminste).

Lieve Brieneke… tot weerziens/horens/schrijfs/fantaseers enzo…

Jeroen (Roen)

 

error: Content is protected !!